Monday, March 24, 2008

hantar honey aku check up


huh 11hb ari tu aku ambik cuti sebab nak hantar honey aku buat check up ..


appointment dia kul 3ptg plak tu... tapi takpe la demi kasih syg aku kat dia aku pun turut kan aje...kul 2 ptg aku dan honey dah sampai kat pusat rawatan ...lama gak la tunggu turn honey aku ..dah la aku lum mkn lg .1 jam baru siap checkup dia.. nasib baik semua nya wokey ...






ni la gambar honey aku tgh kena check up...heheh




1 comment:

bernard n. shull said...

i did a little research after you told me about your "thing", and if you want a way to make more money using your your blog you can enter this site: link. bye.